University of Malaysia Terengganu : Bachelor Of Applied Science ( Fisheries )

Assalamualaikum. Hai peeps!
Bangunan Canselori UMT

Cehhhh! Tajuk tak boleh blahh. nak jugak tambah 'of' kat tengah tu. Fefeeling overseas uolss!. hahaha.

Well, for your information, UMT aka University of Malaysia Terengganu is a well-developed university in Malaysia even it's not a 'Research University', This university has produced 25 of Phd graduates' student in their twelfth convocation ceremony. It's proved that the lecturers here are well-trained and has high potential in their field. 

We have Pulau Bidong. Kau hadeer?
Dah penah pegi sekali. Best la jugak sebab nampak pantai.
Well, UMT dan PANTAI berpisah tiada

Just like my course. Many people underestimate the bachelor of applied science in fisheries course. For them, this course doesn't have future. Hey! how could you say like that! You broke my heart into pieces. I love this course even I'm not 100% adore this course. 

Evendo dah dekat satu sem kat UMT tapi belum berkesempatan
masuk bangunan ni.

We have big swimming pool behind kompleks Sukan TMI !

Try to imagine that one day, fish resources in the world especially in Malaysia diminished and diminishing. So, what would you do and who will you blame? We need the experts in the field of fisheries to avoid this problem. At least, our future grandchildren can touch the real grouper, not the picture. Not to worry. Our lecturers are well-trained and most of them got their PhD from overseas university! No doubt..

Memandangkan sekarang musim pelajar matrik, stpm, asasi dan seumpama dengannya tengah dalam proses nak mengisi borang UPU jadi nak jugak la aku kongsi silibus kursus aku untuk 3 tahun ni supaya senang bebudak ni nak buat keputusan. hahahaha..

nak tahu silibus? nak tahu lebih mendalam tentang description subjek-subjek yang bakal dipelajari?
Rajin-rajinkan diri anda untuk pegi ke google dan selongkar website http://fisha.umt.edu.my/ . semua yang korang nak tahu tentang course SMSG PERIKANAN atau SMSA AKUAKULTUR atau DIPLOMA PERIKANAN semua ada kat dalam website tu. 










Comments

Popular posts from this blog

New Life in Kolej MARA Kulim

UMT | DIPLOMA IN FISHERIES | SEMUA TENTANG PERIKANAN

Cerpen : Air Yang Dicincang Takkan Putus