I'M NOT A FIRST YEAR STUDENT ANYMORE

Assalamualaikum..
Hi peeps!
How's your day?
How's your 14th Ramadhan?

Ni hakak  nak habaq sikit yang hakak dah habis final exam semester 2. 
Hakak bukan lagi bdak tahun satu dah. Hakak dah up ke senior tahun dua. ecehhhh. 
Hakak nak habaq jugak yang hakak gembira sangat harini. Sedih pun ada jugek sebab last dah duk hostel UMT ni. Hakak nak habaq yang hakak takleh duk hostel semester depan. 

Untung sesapa yang dapat duk hostel tau takk.. jadi hadek-hadek sekalian, hakak nasihat korang supaya take part dalam apa jua program yang Majlis Kolej Siswa atau mana-mana Kelab yang anjur sebab ada kupon. Kumpul kupon banyak-banyak ada chance nak dapat hostel. 

okay. lupakan pasal hostel. benda lepas usah dikenang. 

Macam biasalah. Aku kalo taip entry baru memang tak sah kalau takde gambar kannn. 
Nahh.. sedikit timbunan gambar untuk hari terakhir bergelar pelajar tahun satu ni. 

DSM 316

the friendship
the friendship


DSM nan indah

the friendship


the friendship

Jumpa lagi gais next sem....  dan selamat mereput selama dua bulan kat umah. 
hewhewhewhewww..







Comments

Popular posts from this blog

New Life in Kolej MARA Kulim

UMT | DIPLOMA IN FISHERIES | SEMUA TENTANG PERIKANAN

Cerpen : Air Yang Dicincang Takkan Putus