Field Trip : KENYIR LAKE ON HOUSEBOAT

Assalamualaikum
Hey peeps!


Field trip keempat under subjek Perikanan Pelancongan ke Tasik Kenyir menaiki 'Houseboat'.
Taktau nak taip apa. korang tengok gambar jelahh.

sebelum bertolak atas houseboat

cer teka mana satu pensyarah kami ?

ni tak pasti baru sampai ke baru nak balik dari santuari kelah

mendengar sedikit taklimat dari staf Ketengah sebelum masuk ke kawasan santuari kelah.
wajib singgah sini dulu sebelum boleh main dengan ikan kelah

cantik tak ? cantik kan??

salah satu alternatif untuk ke antuari kelah selain menaiki bot

happynya halim

sebelum masuk ke santuari kelah wajib singgah sini dulu

houseboat

cewahhhh. 


otw balik ke jeti Pengkalan Gawi. hampir Maghrib.

nama kelab course untuk student ijazah sains gunaan perikanan

kehijauan tasik kenyir

pagi ketika baru bertolak. Subhanallah cantik!




Air Terjun Saok. singgah kejap masa otw balik

haaaa! nampak tak muka-muka excited dapat main dengan ikah kelah yang liar


sesuku bilangan. dua tiga suku lagi masih atas houseboat takleh turun takde 'parking'

air terjun saok

dia tembak pipi kiteee

tak cukup geng. lagi 3 orang naik houseboat lain

bukan 'bekeng' tapi tak ready lagi dia dah snap

otw balik ke jeti









Comments

Popular posts from this blog

New Life in Kolej MARA Kulim

UMT | DIPLOMA IN FISHERIES | SEMUA TENTANG PERIKANAN

Cerpen : Air Yang Dicincang Takkan Putus