Half of Semester 2

Assalamualaikum..
 
whoahh! sedar tak sedar lagi bulan aku nak habis matrik. Rasa macam baru semalam daftar. WELL, next week dah nak exam. UPS2 aka Ujian Pertengahan Semester 2. Agak gementar la walaupun just UPS je. Sumbang 10% untuk final tu weiii!. rugi kalau tak grab. dah la carry marks untuk sem 2 ni hancuss lebuss.. Tapi okay la sbb kalau sem 1 dulu tutorial n past year maths sume aku copy paste kawan punye. Cikgu maths aku panggil 'ZEROQ'. HAHAHA. sem 2 ni dah tukar cikgu maths. sume tutorial n past year dah boleh buat sendiri. 2 kali weii tukar cikgu maths. lepas abis cuti midsem ni blajar ngan cikgu maths baru plak.
 
 
ni antara gambar-gambar yang sempat di-snap :
 
 with Nadi *HARI PUTERI*
 
 Doommates *HARI PUTERI*
 
 Class Members *G_CLASS**FAREWELL*
 
Malaysian Broadway of Kolej MARA Kulim




Comments

  1. I've seen your blog using google and i must say, this is probably one of the best well prepared articles i have come across in a long time. I have bookmarked your site for more post

    Feel free to surf my site
    :

    Ashafeeq Network dot kom dot mai

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

New Life in Kolej MARA Kulim

UMT | DIPLOMA IN FISHERIES | SEMUA TENTANG PERIKANAN

Cerpen : Air Yang Dicincang Takkan Putus